TAPP Your Music

Met de TAPP Your Music app kunnen artiesten/bands samen met het publiek bepalen welke nummers ten gehoren worden gebracht. De app voor iPhone en Android kan worden gebruikt bij kleine en grote festivals, concerten en evenementen. En bij één artiest of bij meerdere bands.

Het publiek kan door het uitbrengen van stemmen de setlist vormgeven of de toegift bepalen. De organisatoren bepalen vooraf samen met het team van TAPP Your Music hoe de app ingezet zal worden. De muzikanten bepalen de keuzes.

“Music Connects People”

In-app aankopen

Stemmen kunnen voor een laag bedrag in de app gekocht worden. Maar de bezoekers ontvangen vaak ook een aantal gratis stemmen, zodat ook zonder creditcard TAPP Your Music gebruikt kan worden. Deze stemmen worden opgeslagen in de cloud. Dus als je de app installeert op een nieuwe smartphone, dan heb je nog steeds toegang tot al je stemmen.

Everdune Cloud

Op het backend worden alle nummers bijgehouden, de aankopen verwerkt en de stemmen geteld. Dit maatwerk backend is in 2017 gemigreerd van de dienst van Parse naar het Everdune Cloud platform. Everdune Cloud is een cloudinfrastructuur die snel, eenvoudig en praktisch onbeperkt kan meegroeien met het succes van de app. Ook wordt intensief gebruik gemaakt van microservices. Hierdoor kunnen sneller vernieuwingen worden toegevoegd.

Voor het beheren van de evenementen en de stemmen ontwikkelden we een dashboard. Overal en altijd kan het team van Watt’s In The Name op deze single-page webapplicatie inloggen en content bijwerken.

(Meer informatie: www.tappyourmusic.com)