Jouw app ontwikkelaar in Breda

Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar? Ons team van professionele app ontwikkelaars werkt vanuit Breda aan diverse soorten apps voor verschillende branches. We helpen je graag bij de verdere ontwikkeling van jouw app idee; van conceptontwikkeling tot het design. Voor ieder idee creëren wij samen met jou als opdrachtgever een unieke app die perfect past bij jouw wensen.

Everdune Mobile ontwikkelt cloud-powered apps voor bedrijven en hun klanten vanuit Breda. Van mobiele apparaten als smartphones en tablets maken we nuttige tools. Als app ontwikkelaar creëren wij apps voor elk platform. Op deze manier heb jij de volledige keuzevrijheid aan het begin van de ontwikkelfase. We maken hiervoor gebruik van de Everdune Cloud: ons schaalbare platform dat apps ondersteunt met veilige opslag, betalingen en push notificaties.

Al meer dan 10 jaar helpen we mensen zoals jij met het bouwen en lanceren van vernieuwende diensten. We zoeken daarbij graag samenwerking: klanten kennen hun vakgebied, gebruikers weten hoe het beter kan, wij zijn volledig app-minded.

Neem contact op

Ralf van der Zanden

Eigenaar en Mobile Specialist

Ralf voedt zijn inspiratie door zichzelf te verdiepen in onderwerpen binnen en buiten het mobiele werkgebied. Met zijn technische achtergrond is hij in staat de haalbaarheid van mobiel-gerelateerde ingevingen snel in te schatten en kansrijke idee├źn adequaat te testen.

Robin Hos

Eigenaar en Mobile Specialist

Robin duikt zelf graag in de code om creatieve en nuttige oplossingen te bedenken. Door zijn ruime ervaring in verschillende rollen in mobile en GIS (o.a. manager product development) weet hij altijd overzicht te houden in complexe projecten. Kwaliteit staat daarbij voorop!

Lars

App ontwikkelaar

Lars werkt aan een vernieuwende app waarmee onze klanten overal en altijd inzicht hebben in de prestaties van hun maatwerk cloud-powered app. Hierbij onderzoekt hij gelijk ook nieuwe technologie waarmee ook jouw app nog sneller kan worden.