Jouw partner bij duurzame innovatie

Ben jij op zoek naar een ontwikkelaar die je helpt bij vernieuwing met een positieve impact? Ons team van ervaren software architecten en ontwikkelaars werkt vanuit Breda voor diverse branches, zoals logistiek, agri-food en welzijn. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen zoals jij met het bouwen en lanceren van vernieuwende diensten.

Van idee naar platform of app

Everdune helpt je graag bij de verdere ontwikkeling van je idee naar een online platform, of bij het bouwen van een maatwerk oplossing voor een probleem in je proces. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologie zoals app, web, cloud, big data en artificial intelligence (AI). Met het door ons ontwikkelde Beachgrass platform zorgen we ervoor dat je applicatie 24/7 beschikbaar en veilig is.

Ons DevOps proces (credits icon: Kharnagy / CC BY-SA 4.0)

Als development partner denken we altijd creatief en kritisch met je mee. Klanten kennen hun vakgebied, gebruikers weten hoe het beter kan en wij zijn volledig tech-minded. Zo bouwen we samen, stap voor stap, wat nodig is.

Meer dan 10 jaar ervaring

Toen we begin 2009 begonnen, hielpen we al snel grote organisaties zoals RTL, Radboudumc, Aegon en later ook DELA met de ontwikkeling van hun vernieuwende apps en backends. Moest het probleem of de oplossing vooraf nog gevalideerd worden? Dan deden we onderzoek en schreven we een kort rapport. Met een workshop maakten we vervolgens van abstracte ideeën een concreet ontwikkelplan.

Anderen helpen met zinvolle vernieuwing

Wat ons onderscheidt van andere digitale bureaus of app makers is niet altijd zichtbaar. Het kostte ons ook tijd om daarachter te komen, want het zit ergens diep in onszelf. In ons DNA. Waarom doe je wat je doet? Onze drijfveer is dat we graag anderen verder helpen. Vooral startups, innovatielabs en gevestigde bedrijven die bezig zijn met nuttige dingen. Dingen waar we dagelijks mee te maken hebben, zoals bijvoorbeeld food, logistiek en gezondheid. Sectoren die willen vernieuwen, maar daar vaak nog niet de juiste partners voor hebben.

Duurzame innovatie biedt kansen

In plaats van alleen maar meer voedsel produceren, meer kilometers afleggen en meer zorg geven, kunnen bedrijven ook op een andere manier groeien. Je kan ook meer waarde creëren door efficiënter te werken en minder te verspillen. Zoek naar kansen om minder grondstoffen te gebruiken, minder gas of diesel te verbranden en meer in te zetten op preventie dan behandeling. Dat is duurzame innovatie en daar willen we ons voor inzetten.

Samenwerken voor verantwoorde groei

Die duurzame vernieuwing lukt alleen als we samenwerken. Jij kent je vak en de markt. Wij helpen je op het vlak van nieuwe technologie met een flinke dosis creativiteit en slimme software. We zijn inmiddels meer dan alleen app ontwikkelaar. Everdune is jouw partner voor het ontwikkelen van je eigen toekomstvaste platform. We doen dat het liefste stap voor stap. Zo bouw je alleen wat nodig is. Ook dat is verantwoord produceren.

Neem contact op

"More value, less waste, better future"

Ralf van der Zanden

Eigenaar en Creative Software Engineer

Ralf voedt zijn inspiratie door zichzelf te verdiepen in onderwerpen binnen en buiten het mobiele werkgebied. Met zijn technische achtergrond is hij in staat de haalbaarheid van mobiel-gerelateerde ingevingen snel in te schatten en kansrijke ideeën adequaat te testen.

Robin Hos

Eigenaar en Platform Architect

Robin duikt zelf graag in de code om creatieve en nuttige oplossingen te bedenken. Door zijn ruime ervaring in verschillende rollen in mobile en GIS (o.a. manager product development) weet hij altijd overzicht te houden in complexe projecten. Kwaliteit staat daarbij voorop!

Lars

App ontwikkelaar

Lars werkt aan een vernieuwende app waarmee onze klanten overal en altijd inzicht hebben in de prestaties van hun maatwerk cloud-powered app. Hierbij onderzoekt hij gelijk ook nieuwe technologie waarmee ook jouw app nog sneller kan worden.