Specialist in cloud-powered apps

Everdune Mobile ontwikkelt cloud-powered apps voor bedrijven en hun klanten. Van mobiele apparaten als smartphones en tablets maken we nuttige tools. Everdune Cloud is ons schaalbare platform dat apps ondersteunt met veilige opslag, betalingen en push notificaties.

We zoeken graag samenwerking: klanten kennen hun vakgebied, gebruikers weten hoe het beter kan, wij zijn volledig app-minded.

Plan een afspraak

Ralf van der Zanden

Eigenaar en Mobile Specialist

Ralf voedt zijn inspiratie door zichzelf te verdiepen in onderwerpen binnen en buiten het mobiele werkgebied. Met zijn technische achtergrond is hij in staat de haalbaarheid van mobiel-gerelateerde ingevingen snel in te schatten en kansrijke ideeën adequaat te testen.

Robin Hos

Eigenaar en Mobile Specialist

Robin duikt zelf graag in de code om creatieve en nuttige oplossingen te bedenken. Door zijn ruime ervaring in verschillende rollen in mobile en GIS (o.a. manager product development) weet hij altijd overzicht te houden in complexe projecten. Kwaliteit staat daarbij voorop!

Vacature voor jou?

Mobile en/of back-end developer

Heb jij de kwaliteiten om “Employee #1” te zijn? Niet alleen de eerste, maar ook de beste.. Wij, de twee oprichters, zoeken onze eerste nieuwe collega om samen met ons de ambities van onze klanten en van Everdune Mobile waar te maken!