Smartfloor iPad app

Smartfloor levert configureerbare lichtgewicht vloeren voor voertuigen bestemd voor personen- en rolstoelvervoer. Deze vloeren bieden de vervoerder flexibiliteit met de inrichting en gebruik van zijn voertuig. Met een iPad app kan die flexibiliteit goed zichtbaar worden gemaakt.

Als een busje een nieuwe inrichting nodig heeft, dan gaat een ombouwers en/of dealers van Smartfloor om de tafel zitten met de klant. Vervolgens worden daar de wensen en eisen besproken m.b.t. de vloerindeling van hun voertuig. Zoals waar welke stoelen staan en waar rolstoelen bevestigd kunnen worden.

Vloeren ontwerpen

Samen met design partner Beer n tea heeft Everdune Mobile een app voor tablets ontwikkeld. Hiermee kunnen de klanten van de dealers/inbouwers van het Smartfloor vloersysteem vooraf al zien hoe de vloer van een bus ingedeeld kan worden. De gebruiker kan hierbij kiezen uit verschillende soorten stoelen, rolstoelen en liften. Daarnaast kan een ontwerp direct doorgestuurd worden naar Smartfloor.

Business case van een iPad app

Door gebruik te maken een iPad app kan het aantal licenties voor dure technische tekenprogramma’s teruggebracht worden. Een duidelijke business case, een nuttige tool voor dealers en een mooi visitekaartje voor Smartfloor!

De iPad app kan je vinden in de Apple iTunes App Store: Smartfloor Designer voor iPad

Benieuwd of jij ook voordeel kan halen uit een iPad app? Wij denken graag met je mee!