Zorgeloos beheer van je platform

Zodra een online platform ontwikkeld en klaar voor gebruik is, dan wil je erop vertrouwen dat het bereikbaar blijft voor alle gebruikers. Wij kunnen de hosting bij de cloudprovider verzorgen, het beheer van je platform doen en support bieden. Ook kan je ervoor kiezen om een deel zelf te doen.

Bij het bewaken en onderhouden van je platform zorgen we ervoor dat onder andere de volgende eigenschappen altijd up to date blijven:

  • Infrastructuur als code
  • Standaard schaalbaar
  • Privacy by design
  • Uptime minimaal 99.9%

Door platformen robuust op te zetten en slim gebruik te maken van de cloud kunnen wij zonder problemen met een compact team een groot aantal platformen beheren.

Hosting

Bij cloud-platformen is hosting meer dan het huren van een web-server. Vaak worden veel verschillende diensten afgenomen bij de cloudprovider. Het aanvragen en inrichten van de benodigde accounts kan je zelf doen, maar dat kunnen wij ook voor je verzorgen.

Hosting vindt plaats bij ervaren cloudaanbieders, zoals Amazon Web Services

Cloud-providers rekenen kosten op basis van gebruik. Dus voor het aantal keer of aantal uren dat je een dienst hebt gebruikt. En voor de hoeveelheid data die uitgewisseld en opgeslagen wordt. Door dit model en het kiezen van de juiste clouddiensten zijn de verbruikskosten dus ook evenredig met het succes van je platform.

Monitoring & beheer

Zodra het platform draait, dan is het verstandig dit ook te laten bewaken en beheren. Door ons het beheer te laten doen, hoef je je geen zorgen te maken over de continuïteit en veiligheid van je platform. Extra systeembeheerders heb je dan ook niet meer nodig.

Monitoring en beheer van je platform

Bij monitoring en beheer controleren we of alle onderdelen van het platform zonder problemen blijven functioneren. Bijvoorbeeld of de security nog goed werkt, automatische backups gemaakt worden en er geen foutmeldingen staan in de logging.

Support & SLA

Misschien heb je zelf af en toe een vraag of ontvang je vragen van gebruikers die je niet altijd kan beantwoorden. In dat soort situaties is het handig als je snel de juiste antwoorden en oplossingen kan krijgen van een technische partner. Wij kijken graag hoe we support voor jullie kunnen invullen.

Met onze support heb je altijd de juiste sparring partner

We proberen altijd zo snel en goed mogelijk support te leveren, maar soms is er meer zekerheid nodig. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk voor je platform of organisatie dat er altijd binnen een bepaalde tijd wordt gereageerd? Of wil je garanties met betrekking tot de 99.9% (of meer) beschikbaarheid van het platform? Dan kunnen we dit soort afspraken vastleggen in een Service Level Agreement (SLA).