Everdune Cloud

Altijd online serverplatform zonder eigen hardware

Update 2020: Everdune Cloud is opgegaan in en vervangen door Everdune Beachgrass. Meer informatie over het optimaliseren of ontwikkelen van omnichannel (cloud)platformen? Lees hier over betrouwbare toekomstvaste platformen. Nieuw in Beachgrass: veel verbeteringen m.b.t. onderhoudbaarheid en uitbreidbaarheid van je platform. Dit maakt ook de samenwerking met jou en andere partners makkelijker.

In het begin heb je nog niet zoveel gebruikers en heb je weinig servercapaciteit nodig. Maar als je aan de slag gaat met de promotie van je app, dan wil je wel voorbereid zijn op een snelle groei. Hoe kan de cloud daarbij helpen? En waar staan de data van je gebruikers dan?

Everdune Cloud is de schaalbare infrastructuur die snel en eenvoudig kan meegroeien met het succes van elke app. Virtuele servers verzorgen de hosting voor je backend en applicatiedata. Dit noemen we cloud computing. Eigen hardware heb je niet meer nodig en het beheer van de infrastructuur doen wij. Het platform is ontworpen voor een beschikbaarheid van 99,99%.

  • Super schaalbaar door serverless architectuur
  • Lagere ontwikkelingskosten door standaard componenten
  • Alle data veilig opgeslagen in EU
  • Online dashboard voor jouw app

We bieden dit in een abonnementsvorm aan bij de apps die hiervan gebruik maken: de cloudpowered apps. Maar ook zonder apps, bijvoorbeeld voor koppelingen en IoT-oplossingen, kan Everdune Cloud van waarde zijn voor je platform.

Lagere ontwikkelingskosten

Everdune Cloud biedt naast de schaalbare infrastructuur ook een aantal aanvullende veelgebruikte functies voor apps en websites. Die standaard componenten en koppelingen kunnen per stuk voor een laag maandelijks bedrag afgenomen worden. Je hoeft dan minder op maat te laten ontwikkelen, waardoor je totale kosten ook lager zijn.

Lagere kosten door standaard bouwblokken

Door gebruik te maken van deze modules lift je automatisch ook mee op de doorontwikkeling ervan. Voegen we nieuwe mogelijkheden toe, dan krijg jij die ook.

Authenticatie van gebruikers zit standaard in het Everdune Cloud abonnement. Aanvullende functies zijn o.a. analytics, mailchimp-koppeling, push notificaties en in-app aankopen (betalingen via Google Play, iOS App Store, iDEAL en creditcard).

Veilige opslag data in EU

Op de data van jezelf en van je gebruikers wil je zuinig zijn. Everdune Cloud zorgt ervoor dat alle gegevens veilig opgeslagen en verwerkt worden binnen de Europese Unie conform GDPR en AVG. Security en privacy zijn bij ons prioriteit. Zo heeft ook iedereen bij Everdune een geheimhoudingsverklaring getekend en wordt toegang tot persoonsgegevens beperkt tot wat noodzakelijk is.

Alle data wordt opgeslagen binnen de EU en verwerkt conform GDPR

Daarnaast maakt Everdune Cloud gebruik van de data centers, servers en diensten van Amazon Web Services (AWS). Amazon zorgt in dat geval voor de security en privacy van de onderliggende hard- en software.

Heb je aanvullende eisen m.b.t. compliance? Bijvoorbeeld omdat je onder toezicht van DNB of AFM valt. Geen probleem! Waar nodig stemmen we onze procedures en technieken daarop af.

Gepersonaliseerd dashboard

We vinden dat elke klant recht heeft op een eigen dashboard. Voor het beheer van je app, maar ook voor snel en eenvoudig contact met ons. Het enige wat je nodig hebt, is een browser en een internetverbinding.

Het dashboard geeft met statistieken, grafieken en geografische kaarten inzicht in de status en groei van je app. Daarnaast kan je hier zelf dingen beheren, zoals het blokkeren van gebruikers of het aanpassen van prijzen. Als we nieuwe KPI’s meten en berekenen die relevant voor je zijn, dan maken we die beschikbaar.

Is jouw app al cloud-powered?

Van hosting van een eenvoudige web-app tot en met het fundament voor een compleet online platform. Everdune Cloud is een efficiënte oplossing, schaalbaar voor apps van elk formaat.

Meer weten over ons back-end platform voor apps? Neem dan contact op.