Software ontwikkeling voor app, platform, cloud en meer

Heb je een idee voor een platform, app of IoT oplossing? Als je plannen klaar zijn en je prototype getest, dan kan je de echte software laten maken. Als softwarebedrijf maken we van jouw ideeën en plannen graag echte tools, producten en diensten met een positieve impact. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou, je collega’s en eventuele andere partners. 

Slimme online platformen en maatwerk software oplossingen ontwikkelen we voor diverse branches en thema's, zoals bijvoorbeeld agrifood, logistiek en welzijn. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologie zoals apps, cloud, big data en artificial intelligence (AI).

Goed design heeft een doel

Het ontwerp van je mobiele app of web applicatie is niet alleen om het mooi te maken. Natuurlijk gebruiken mensen liever software die er goed uitziet, maar een professioneel design zorgt er ook voor dat je app of platform herkenbaar en gebruiksvriendelijk is.

Samen met onze design partners zorgen we ervoor dat het grafisch ontwerp perfect past bij je bestaande of nieuwe huisstijl en identiteit. Op die manier vormen je website, apps en andere kanalen één geheel. Met een goed doordacht interactie-ontwerp wordt de software intuïtief in gebruik voor jouw doel en doelgroep.

Eerste versie van je software laten maken

De eerste versie van een platform of app is belangrijk, want hiermee kan je valideren of er voldoende basis is voor de verdere doorontwikkeling. Het is de test voor de business case van je oplossing. Kunnen je medewerkers hiermee kosten besparen? Zijn gebruikers bereid om voor je dienst te betalen? 

Deze eerste versie voor een platform, koppeling, dashboard of app laten maken vergt samenwerking. Niet alles kan je van tevoren bedenken en beschrijven. Door jou en anderen regelmatig een tussentijdse versie te sturen om te testen, kan feedback al tijdens de ontwikkeling worden meegenomen. Zo werken we samen naar een succesvolle lancering.

Een iPhone of Android app voor je klanten, een IoT applicatie voor je partners, of een progressive web app voor je medewerkers. Geen idee te gek of wij kunnen het voor je bouwen. Is er extra expertise nodig? Dan hebben we een groot netwerk van professionals dat ons kan helpen.

Onbegrensde mogelijkheden van SaaS en cloud

Vrijwel elke app heeft een backend nodig. Dat is het onzichtbare deel van een platform waar informatie opgeslagen, verwerkt en uitgewisseld wordt. De backends die wij ontwikkelen draaien niet op een eigen server, maar in een veilige cloud-omgeving. Hierdoor kunnen we niet alleen een hoge mate van security garanderen, maar kan ook de capaciteit automatisch aangepast worden op het gebruik. Deze schaalbaarheid zorgt ervoor dat de capaciteit en kosten voor de infrastructuur nooit hoger zijn dan nodig. Efficiënt, duurzaam en slim.

Snelle doorontwikkeling met DevOps

Na het lanceren van je eerste versie kan je gaan leren van je gebruikers. Op basis van de feedback die je hoort van gebruikers en meet met analytics ga je je software doorontwikkelen.

Terwijl je app en backend live staan, kan je stap voor stap updates realiseren en beschikbaar maken die het effect van je oplossing verbeteren. Dit proces waarbij de ontwikkelaar ook zorgt voor het operationeel beheer wordt ook wel DevOps genoemd. Door de automatisering van deze processen kan je sneller updates doorvoeren en daardoor ook sneller innoveren.

Door je aannames en updates snel te testen voorkom je dat je veel tijd en geld investeert in zaken die niet bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen. Zo bouwen we samen wat echt nodig is, want wij zijn pas tevreden als jij succes hebt met de software die wij maken.

Samen bouwen wat nodig is?

Wij helpen je graag met het bouwen van bijvoorbeeld jullie app, dashboard, IoT platform of API koppeling op maat. Samenwerking tussen alle partijen is bij maatwerk heel belangrijk. Benieuwd of wij bij jou, je bedrijf en business passen? We komen graag kennismaken! Neem contact op en dan plannen we snel een afspraak.