Smartfloor iPad app

Smartfloor levert configureerbare lichtgewicht vloeren voor voertuigen bestemd voor personen en rolstoelvervoer. Deze vloeren bieden de vervoerder flexibiliteit m.b.t. de inrichting en gebruik van zijn voertuig.

Ombouwers gaan met eindklanten om de tafel zitten om hun wensen en eisen te bespreken m.b.t. de vloerindeling van hun voertuig. Zoals waar welke stoelen staan en waar rolstoelen bevestigd kunnen worden.

Samen met design partner BEER N TEA heeft Everdune Mobile een iPad app ontwikkeld en gerealiseerd waarmee de klanten van de inbouwers/dealers van het Smartfloor vloersysteem vooraf al kunnen zien hoe de vloer van een bus ingedeeld kan worden met verschillende soorten stoelen, rolstoelen en liften. Daarnaast kan een ontwerp indien nodig direct doorgestuurd worden naar Smartfloor.

Door gebruik te maken een iPad app kan het aantal licenties voor dure technische tekenprogramma’s teruggebracht worden. Een duidelijke business case, een nuttige tool voor dealers en een mooi visitekaartje voor Smartfloor!