Toekomstvast platform laten maken

Wil je een digitaal platform laten maken waarmee je vernieuwende diensten kan bieden aan je klanten, medewerkers, leveranciers of andere gebruikers? Kies dan voor een oplossing voor de lange termijn. Eén die met je mee kan groeien.

Dat wiel hoef je gelukkig niet opnieuw uit te vinden. De door ons ontwikkelde productlijn Everdune Beachgrass biedt een heldere structuur en toolbox waarmee wij snel je toekomstvaste platform op kunnen zetten. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou en -waar nodig- andere experts.

Wat is Everdune Beachgrass?

Everdune Beachgrass is een door onszelf ontwikkelde verzameling van tools, templates en componenten om sneller betrouwbare platformen te realiseren. Daarnaast zijn de platformen die we daarmee maken makkelijker te schalen, aan te passen en uit te breiden. Vaak zelfs zonder enige interruptie voor je gebruikers. Dat maakt deze platformen toekomstvast.

Waar bestaat een platform uit?

Platformen gebouwd met Everdune Beachgrass bestaan in de basis uit een ingerichte Beachgrass Hub (het backend) en één of meerdere digitale kanalen (zoals apps en websites) om een dienst te leveren aan je gebruikers. Voorbeelden van online platformen zijn SaaS-applicaties, marktplaatsen, persoonlijke online omgevingen, social networks en streaming diensten.

Hoe digitale kanalen (zoals web app en chatbot) inpluggen op de hub

Digitale kanalen zijn de gebruikersinterfaces waarmee deze mensen gebruik kunnen maken van je platform. Denk bijvoorbeeld aan apps, websites, voice assistants en VR. Door de kanalen in te pluggen op de hub kan je informatie delen tussen de verschillende gebruikers en kanalen. Zo verbindt de hub niet alleen systemen, maar ook mensen en ideeën.

Omnichannel strategie

Misschien start je met een platform dat functionaliteit biedt via één kanaal, bijvoorbeeld een web applicatie in de browser. Als je later de dienst ook wil leveren via een chatbot, dan kan je dat kanaal opzetten en vervolgens ook inpluggen op de online hub. Door je diensten naadloos via meerdere kanalen (omnichannel) te leveren kunnen mensen het kanaal en device kunnen kiezen wat het beste past bij wat ze willen doen en waar ze zijn. Bij een toekomstvast platform kan je extra kanalen bedenken en toevoegen, zonder dat je alles opnieuw hoeft te bouwen.

Kanalen (zoals app en chatbot) moet je optimaal op elkaar afstemmen voor een omnichannel user experience

Cloud-platformen die wij bouwen

Wij denken dat er nog teveel oplossingen gebouwd worden die lastig uit te breiden zijn en al kunnen uitvallen als er op één plek iets misgaat. Everdune Beachgrass is de bewezen formule voor betrouwbare toekomstvaste platformen. Deze cloud-platformen worden modulair opgebouwd met een combinatie van standaard bouwblokken en maatwerk bouwblokken om snel tot een uniek en goed resultaat te komen.

Andere belangrijke eigenschappen van platformen die met Everdune Beachgrass gebouwd worden:

Vooral scale-ups, innovatie labs en ambitieuze MKB bedrijven kunnen hier veel voordeel uit halen, omdat flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van hun platformen erg belangrijk is.

Everdune Beachgrass componenten

Platformen gebouwd op basis van Everdune Beachgrass bestaan uit de volgende componenten:

Samen een toekomstvast platform opzetten

Benieuwd hoe wij samen met jou, je collega’s en ons netwerk een platform ontwikkelen? Dit is onze aanpak.