Specialist in cloud-powered apps

Everdune Mobile ontwikkelt cloud-powered apps voor bedrijven en hun klanten. Van mobiele apparaten als smartphones en tablets maken we nuttige tools. Met Everdune Cloud krijgt je app een schaalbaar platform voor veilige opslag, betalingen en push notificaties.

We zoeken graag samenwerking: klanten kennen hun vakgebied, gebruikers weten hoe het beter kan, wij zijn volledig app-minded.

Ralf van der Zanden

Eigenaar en Mobile Specialist

Ralf voedt zijn inspiratie door zichzelf te verdiepen in onderwerpen binnen en buiten het mobiele werkgebied. Met zijn technische achtergrond is hij in staat de haalbaarheid van mobiel-gerelateerde ingevingen snel in te schatten en kansrijke ideeën adequaat te testen.

Robin Hos

Eigenaar en Mobile Specialist

Robin duikt zelf graag in de code om creatieve en nuttige oplossingen te bedenken. Door zijn ruime ervaring in verschillende rollen in mobile en GIS (o.a. manager product development) weet hij altijd overzicht te houden in complexe projecten. Kwaliteit staat daarbij voorop!

Vacature voor jou?

Mobile en/of Backend developer

Heb jij de kwaliteiten om “Employee #1” te zijn? Niet alleen de eerste, maar ook de beste.. Wij, de twee oprichters, zoeken onze eerste nieuwe collega om samen met ons de ambities van onze klanten en van Everdune Mobile waar te maken!

Everdune Mobile helpt je in elke stap van het app-traject.

Concept

In deze fase gaan we praten over ideeën. We kijken met je mee naar de bedrijfs- of communicatieprocessen, bepalen of en hoe een app van waarde kan zijn.

Design

Het ontwerp bepaalt de gebruikerservaring. We willen een app maken waar mensen graag mee aan de slag gaan: uitnodigend om te zien, intuïtief om mee te werken.

Development

Weinigen mensen letten erop, maar iedereen ervaart het: op een professioneel geprogrammeerde app werken alle functies en koppelingen ‘gewoon’ soepel. Everdune maakt apps voor alle mobiele platformen – waaronder iOS, Android en meer.

Deployment

De app is af, nu is het zaak te zorgen dat je medewerkers of klanten de app gaan gebruiken. Distributie, promotie: we helpen met alle aspecten van een succesvolle lancering.

Service

Door de app te gebruiken kom je tot inzichten. Dingen die beter kunnen, ideeën voor nieuwe functies. Met de opgedane ervaringen gaan we aan de slag. Elke update een betere app.

×

Wat je moet weten...

Wat is een app?

Apps zijn computerprogramma’s of webapplicaties die draaien op mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en netbooks.

Cloud-powered app?

Cloud-powered apps maken intensief gebruik van een back-end op de cloud. Ze gebruiken het cloud-platform voor veilige opslag en uitwisseling van gegevens. Eigen servers zijn niet meer nodig.

Wat heb je nodig?

Voor een app heb je een mobiel apparaat met een internetverbinding nodig. Daarnaast kan een mobiel apparaat overal en zonder opstarttijd direct gebruikt worden.

Wat heb je aan een app?

Met een app maak je een mobiel apparaat bruikbaar voor specifieke taken. De functionaliteit van het apparaat kun je perfect matchen met behoeftes van medewerkers of klanten.

Waar moet je op letten?

Een zakelijke app ontwikkelen is een investering. Je kunt de ontwikkelingskosten terugverdienen als de app zich bewijst door bijvoorbeeld tijdsbesparing of verhoging van het serviceniveau.

Mobiele apps voor ieder platform

Een voorkeur voor een bepaald apparaat of besturingssysteem hebben we niet: we gebruiken voor elke opdracht wat het best bij de vraag past.