Service

Zorgeloze app door snelle ondersteuning

Als je app gepubliceerd is, dan vertrouwen gebruikers erop dat je app werkt en blijft werken. Daarnaast genereert je app misschien direct of indirect inkomsten. Elk uur dat je app offline is kost je dan geld. Hoe zorg je ervoor dat je platform online blijft? En hoe snel krijg je antwoord op een dringende vraag?

Ondersteuning hierbij kunnen we ad-hoc bieden, maar ook op basis van een supportcontract. Voor een vast bedrag per maand krijg je dan garanties m.b.t. de uptime van het systeem, de tijdsvensters waarin we stand-by zijn en de responstijden.

  • Garanties voor hoge beschikbaarheid van je platform
  • Snel antwoorden en oplossingen binnen afgesproken tijd
  • Mogelijkheid om je mobiele apps up-to-date te houden

We bieden verschillende support-plannen voor alle soorten apps, zodat je de ondersteuning krijgt die nodig is en erop kan vertrouwen dat alles werkt.

Kleine apps

Voor apps die nog een kleine gebruikersgroep hebben, bieden we tijdens kantooruren tweedelijns ondersteuning met het SUPPORT~SMALL plan. Geen callcenters, maar persoonlijk contact met ons, de mensen die software maken en beheren.

Snel-groeiende apps

Voor apps waarbij de gebruikersgroep snel groter wordt en/of de eigenaar niet alle eerstelijns ondersteuning meer kan bieden hebben we het SUPPORT~GROWTH plan. Hierbij zijn we langer bereikbaar en ook rechtstreeks door eindgebruikers. Problemen lossen we snel en flexibel op.

Missie-kritische apps

Voor bedrijven waarbij de app onmisbaar is, hebben we het SUPPORT~ENTERPRISE plan. We garanderen hierbij een nog hogere beschikbaarheid van het platform. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s nachts. Want apps kunnen overal en altijd gebruikt worden.

Extra: Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Apple en Google brengen ongeveer elk jaar een grote update van hun besturingssystemen iOS en Android uit. We raden aan om je apps op dat moment ook te updaten. Met de SUPPORT+MOBILE module geven we je app elk jaar een onderhoudsbeurt. Dit zorgt ervoor dat je app veilig en stabiel blijft werken. Zo stabiel dat we daar de garantie bij willen geven dat 99.5% van alle sessies crash-vrij is (als de app ook gebruik maakt van Everdune Cloud). Wat overblijft zijn de bugs in iOS en Android zelf.

Maak je geen zorgen.

Of je nou een dag of een maand weg bent. Of vooral bezig wil zijn met het bedenken van toekomstige functionaliteit. Het is fijn als iemand anders de app voor jou in de gaten houdt en zorgt dat alles blijft draaien.

Wil je meer weten over onze ondersteuning of wil je een support-plan op maat? Neem dan contact op.