Conceptontwikkeling

Van je idee een uitvoerbaar plan maken

Heb je een idee voor een app, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Maak dan geen valse start en zorg ervoor dat de wensen en eisen voor iedereen helder zijn voordat je de app laat ontwikkelen. Begin met sterke conceptontwikkeling. Dat verdient zich altijd terug.

Bij conceptontwikkeling gaan we praten over ideeën. We kijken met je mee naar de bedrijfs- of communicatieprocessen, bepalen of en hoe een app van waarde kan zijn. Met onze creatieve workshops maken we van een idee een concreet plan.

  • Alles wordt digitaal uitgewerkt en jouw eigendom
  • Goede ontwerpers en ontwikkelaars kunnen hiermee verder
  • Begrijpelijk voor investeerders, partners en klanten

Bij het brainstormen beperken we ons niet tot het scherm van een smartphone. Want vaak is een app een onderdeel van een compleet SaaS-platform. Grenzeloos denken levert vaak frisse nieuwe ideeën op!

Roadmap opstellen

Je hebt een concreet idee en wil dit snel op de markt brengen? In de interactieve workshop CONCEPT~BOOST brengen we samen de wensen in kaart voor een nieuwe app of voor een update van een bestaande dienst. Het eindresultaat is een roadmap en ‘backlog’ waarmee de ontwikkeling goed gestart kan worden. De backlog is een geprioriteerde lijst ‘user stories’ of ‘job stories’ die de wensen en eisen beschrijven. Goede ontwikkelaars kunnen op basis hiervan aan de slag met de ontwikkeling van de eerste versie (het MVP).

Richting bepalen

Wil je een nieuwe app of dienst lanceren, maar zoek je nog naar de juiste richting? Met de workshop CONCEPT~DIRECTION kunnen we samen de propositie vaststellen. Het resultaat bevat een ingevuld framework dat je bijvoorbeeld kan gebruiken bij een presentatie voor financiering. We zijn zelf ondernemers, houden van vernieuwen en helpen daarom ook graag anderen op weg. Als de richting na deze workshop helder is, dan kan het product daarna verder uitgewerkt worden met de workshop CONCEPT~BOOST.

Workshop inplannen?

Projecten die beginnen met conceptontwikkeling workshops verdienen de kosten en tijd ervan al snel terug tijdens het ontwerp en de ontwikkeling. We hebben met al meerdere startups en grotere organisaties geholpen om een project startklaar te maken. Meer weten over de workshops of direct inplannen? Neem dan contact met ons op.