App & web development

Groei vereist betrouwbare apps & backends

Stel: je wilt een vernieuwende app laten maken en je hebt jouw concept ook al verder uitgewerkt. Maar wat komt er bij kijken om daar een werkende app van te maken? En waar moet je nog meer aan denken? Everdune Mobile is specialist in het ontwikkelen van mobiele applicaties en helpt jou graag met de development van de perfecte app.

Weinig mensen letten erop, maar iedereen ervaart het: op een professioneel geprogrammeerde app werken alle functies ‘gewoon’ soepel. Bij ons kan je een maatwerk app en/of back-end laten maken voor alle (mobiele) platformen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Nuttige apps ontwikkelen voor ieder platform: iOS, Android, Xamarin en/of web
  • Jou actief betrekken voor en tijdens het ontwikkelproces
  • Optimale veiligheid door aandacht voor security en privacy
  • Activatie en personalisatie met push notificaties, GPS & NFC
  • 99,9% online garantie bij gebruik Everdune Beachgrass

Mobiele app laten maken

Op een klein scherm on-the-go taken uitvoeren – en dat op een zo prettig mogelijke manier. Om dit te kunnen bereiken ontwerpen en realiseren wij apps die gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn.

Routeradar iPhone app

Door jouw app te laten maken door een professionele app ontwikkelaar in plaats van zelf aan de slag gaan, ben je verzekerd van een applicatie met de hoogste gebruiksvriendelijkheid. Bij Everdune Mobile geloven we in een nauwe samenwerking met jou als expert binnen jouw markt.

Web app development

Informatie bereikbaar maken vanaf verschillende soorten apparaten? Dan is een web applicatie soms een betere oplossing. Progressive Web Apps (PWA's) zijn programma’s die in de browser van bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop gebruikt kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld een zakelijke applicatie zijn om interne processen te automatiseren.

Responsive design toepassen voor web apps

De web apps die wij maken kunnen zich responsive aanpassen aan het formaat van het scherm. Daarnaast zijn ze een goede optie om mobiele platformen te ondersteunen met een laag marktaandeel.

Backend ontwikkeling

Naast de daadwerkelijke ontwikkeling van apps kan je ook voor de ontwikkeling van backend software bij ons terecht. De back-end is het kruispunt van informatie tussen de verschillende gebruikers en wordt ook vaak de server genoemd. Apps, websites, devices en andere systemen kunnen daar via een API relevante informatie ophalen en opslaan.

Backend is het kruispunt van informatie

Zo kan bijvoorbeeld een slimme koppeling saaie handmatige taken automatiseren. Dat bespaart je tijd, geld en frustraties.

Wij vinden dat backends altijd schaalbaar moeten zijn. In het begin heb je weinig capaciteit nodig, maar je wilt wel voorbereid zijn op een snelle groei. Onze backends maken daarom gebruik van Everdune Beachgrass en Amazon Web Services.

Meer info?

Meer weten over apps laten maken door Everdune Mobile en de garanties die we geven? Neem dan contact met ons op.


(iPhone mockup designed by Graphictwister)