App development

Groei vereist betrouwbare apps & backends

Stel: je wilt een vernieuwende app laten maken en je hebt het concept misschien ook al verder uitgewerkt. Maar wat komt erbij kijken om daar een werkende app van te maken? En waar moet je nog meer aan denken? Everdune Mobile is specialist in het ontwikkelen van mobiele applicaties en helpt jou graag met het bouwen van de perfecte app.

Weinig mensen letten erop, maar iedereen ervaart het: op een professioneel geprogrammeerde app werken alle functies ‘gewoon’ soepel. Wij bouwen maatwerk apps en back-ends voor alle mobiele platformen.

  • Nuttige apps voor ieder platform: iOS, Android en web
  • Jij speelt een actieve rol voor en tijdens het ontwikkelproces
  • Activatie en personalisatie met o.a. push notificaties, GPS & NFC- Ervaring met app ontwikkeling sinds 2009

Security en privacy zijn een belangrijk onderdeel van ons ontwikkelproces. Zo kan jij erop vertrouwen dat informatie veilig verwerkt wordt door de software van Everdune Mobile.

Apps die gebruik maken van Everdune Cloud noemen we cloud-powered apps. Standaardcomponenten zorgen ervoor dat je meer mogelijkheden krijgt voor minder geld.

Mobile app laten maken

Op een klein scherm on-the-go taken uitvoeren – en dat op een zo prettig mogelijke manier. Om dat te bereiken ontwerpen en realiseren wij apps die gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn! Door jouw app te laten maken in plaats van zelf aan de slag gaan, ben je verzekerd van een applicatie met de hoogste gebruiksvriendelijkheid. Bij Everdune Mobile geloven we daarnaast in een nauwe samenwerking met jou als expert binnen jouw markt. Denk bijvoorbeeld aan een navigatie-app. Het invoeren van de bestemming moet makkelijk zijn en de instructies moeten blijven werken tijdens het rijden.

Een voorkeur voor een bepaald apparaat of besturingssysteem hebben we niet: we gebruiken voor elke opdracht wat het best bij de vraag past. De ene keer is dat 100% native en de andere keer cross-platform met Xamarin.

Web app laten bouwen

Informatie bereikbaar maken vanaf verschillende soorten apparaten? Dan is een web applicatie soms een betere oplossing. Web apps zijn programma’s die in de browser van bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop gebruikt kunnen worden.

Dit kan bijvoorbeeld een zakelijke applicatie zijn om interne processen te automatiseren.

Web apps kunnen zich responsive aanpassen aan het formaat van het scherm. Daarnaast zijn ze een goede optie om mobiele platformen te ondersteunen met een laag marktaandeel.

Backend ontwikkeling

De backend is het kruispunt van informatie tussen de verschillende gebruikers en wordt ook vaak de server genoemd. Apps, websites en andere systemen kunnen daar via een API relevante informatie ophalen en opslaan.

Zo kan bijvoorbeeld een slimme koppeling saaie handmatige taken automatiseren. Dat bespaart je tijd, geld en frustraties.

Wij vinden dat backends altijd schaalbaar moeten zijn. In het begin heb je weinig capaciteit nodig, maar je wilt wel voorbereid zijn op een snelle groei. Onze backends maken daarom gebruik van Everdune Cloud en Amazon Web Services.

Van concept tot maatwerk product

Als je concept uitgewerkt is en er ligt een basis voor het design, dan moet de handen echt uit de mouwen. Wij ontwikkelen graag je maatwerk app of backend op basis van nieuwe technologie. Klein of groot, eenvoudig of complex.

Meer weten over apps laten maken door Everdune Mobile en de garanties die we geven? Neem dan contact met ons op.