Everdune helpt je in elke stap van de ontwikkeling.

Scan & Plan

Bij scan & plan gaan we praten over ideeën. We kijken met je mee naar de bedrijfs- of communicatieprocessen, bepalen of en hoe een app, platform of andere oplossing van waarde kan zijn. Van je idee maken we een concreet plan.

Prototyping

Kies voor meer zekerheid en valideer je concept met prototyping voordat je gaat ontwikkelen. Het prototype kan je testen met klanten, partners, investeerders of andere stakeholders.

Ontwikkeling

Weinig mensen letten erop, maar iedereen ervaart het: op een professioneel geprogrammeerde app werken alle functies ‘gewoon’ soepel. Everdune ontwikkelt platformen, apps, IoT oplossingen en meer.

Een korte introductie...

Wat is een app?

Apps zijn computerprogramma’s of webapplicaties die meestal draaien op mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en netbooks.

Wat is cloud-powered?

Cloud-powered apps maken intensief gebruik van een back-end op de cloud. Ze gebruiken het cloud-platform voor veilige opslag en uitwisseling van gegevens. Eigen servers zijn niet meer nodig.

Wat is Everdune Cloud?

Everdune Cloud is een veilige cloud-infrastructuur om apps te ondersteunen in hun taken. Groeit het succes van je app? Dan wordt de capaciteit automatisch verhoogd. Een dashboard geeft je inzicht en controle.

Wat heb je aan een app?

Met een app maak je een mobiel apparaat bruikbaar voor specifieke taken. De functionaliteit van het apparaat kun je perfect matchen met behoeftes van medewerkers of klanten.

Waar moet je op letten?

Een app ontwikkelen is een investering. Je kunt de ontwikkelingskosten terugverdienen als de app zich bewijst door bijvoorbeeld tijdsbesparing, verhoging van het serviceniveau of extra inkomsten.