Everdune Mobile helpt je in elke stap van het app-traject.

Concept

Bij conceptontwikkeling gaan we praten over ideeën. We kijken met je mee naar de bedrijfs- of communicatieprocessen, bepalen of en hoe een app van waarde kan zijn. Met onze creatieve workshops maken we van een idee een concreet plan.

Design

Het ontwerp bepaalt de gebruikerservaring. We willen een app maken waar mensen graag mee aan de slag gaan: uitnodigend om te zien, intuïtief om mee te werken. Met ons netwerk van professionele ontwerpers vinden we altijd de juiste stijl die bij jou past.

Development

Weinigen mensen letten erop, maar iedereen ervaart het: op een professioneel geprogrammeerde app werken alle functies ‘gewoon’ soepel. Everdune Mobile maakt apps en back-ends voor alle mobiele platformen – waaronder iOS, Android, web en meer.

Deployment

De app is af, nu is het zaak te zorgen dat je medewerkers of klanten de app gaan gebruiken. Distributie, promotie: we helpen met alle aspecten van een succesvolle lancering. Maak je geen zorgen over snelle groei. Everdune Cloud is daarvoor gemaakt.

Service

Door de app te gebruiken kom je tot inzichten. Dingen die beter kunnen, ideeën voor nieuwe functies. Met de opgedane ervaringen gaan we aan de slag. Elke update een betere app, zodat jij erop kan vertrouwen dat alles werkt.

Een korte introductie...

Wat is een app?

Apps zijn computerprogramma’s of webapplicaties die meestal draaien op mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en netbooks.

Wat is cloud-powered?

Cloud-powered apps maken intensief gebruik van een back-end op de cloud. Ze gebruiken het cloud-platform voor veilige opslag en uitwisseling van gegevens. Eigen servers zijn niet meer nodig.

Wat is Everdune Cloud?

Everdune Cloud is een veilige cloud-infrastructuur om apps te ondersteunen in hun taken. Groeit het succes van je app? Dan wordt de capaciteit automatisch verhoogd. Een dashboard geeft je inzicht en controle.

Wat heb je aan een app?

Met een app maak je een mobiel apparaat bruikbaar voor specifieke taken. De functionaliteit van het apparaat kun je perfect matchen met behoeftes van medewerkers of klanten.

Waar moet je op letten?

Een app ontwikkelen is een investering. Je kunt de ontwikkelingskosten terugverdienen als de app zich bewijst door bijvoorbeeld tijdsbesparing, verhoging van het serviceniveau of extra inkomsten.