Besized

Besized biedt met haar technologie gepersonaliseerd maatadvies voor kinderkleding. Online consumenten zien met de invoer van een paar gegevens al de aanbevolen maat voor het kledingstuk van dat merk. Voor nu of voor een draagmoment in de toekomst. Als het kledingstuk ergens wat ruimer zit, dan zie je dat ook. Door regelmatig nieuwe metingen, zoals lengte en gewicht, in te voeren, wordt het advies steeds nauwkeuriger.

De goede kledingmaat bestellen is niet alleen fijn voor de klant zelf, maar ook voor de eigenaar van de webwinkel. Die heeft minder retourkosten. En het is bewezen dat de conversie toeneemt als de consument zeker is over de maat.

“Altijd een passend maatadvies”

Webservice

Besized heeft een slim algoritme bedacht om maatadviezen te geven. Dit algoritme is vervolgens door ons omgezet in een web service. Daarnaast zijn er aanvullende microservices ontwikkeld voor bijvoorbeeld het beheer van de kindprofielen. Al deze diensten zijn via een veilige API te gebruiken door allerlei applicaties. In het geval van Besized zijn dat nu de widget voor op de webshop en de webapplicatie.

Widget

Zowel voor de bezoeker als voor de eigenaar van de webwinkel moet het eenvoudig zijn om Besized te gebruiken. Daarom hebben we een widget ontwikkeld die geïntegreerd kan worden in de pagina’s van de webshop. Deze JavaScript plugin kan elke ontwikkelaar snel en eenvoudig toevoegen aan de code van de webpagina.

Als een gebruiker al is ingelogd bij Besized kan hij of zij direct het actuele maatadvies per kind zien. De website van de winkelier kan vervolgens ook direct gebruik maken van het maatadvies om bijvoorbeeld de voorraad van die maat weer te geven.

Webapplicatie

Daarnaast is er een standalone web applicatie die bereikbaar is via my.besized.com. Zodoende kan je Besized ook gebruiken zonder eerst een webshop te bezoeken. Zodat je bijvoorbeeld nieuwe metingen voor één of meerdere kinderen kan toevoegen. Ook kan op deze webomgeving een los maatadvies worden aangevraagd.

Meer informatie: www.besized.com