Goede voornemen: AWS Certified ✅ 

Geplaatst door Ralfop 6 januari 2019

De eerste certificering voor Amazon is binnen! Afgelopen vrijdag heb ik (Ralf) het examen voor "AWS Certified Solutions Architect - Associate" met succes afgerond. Dit bevestigt dat we in staat zijn veilige en robuuste platformen te ontwerpen en te realiseren o.b.v. de clouddiensten van Amazon Web Services. Dit goede voornemen is in de pocket!

Gezien het grote aanbod van diensten bij Amazon, waren er (ondanks dat we al best veel services van AWS gebruiken) genoeg onderwerpen waar ik nog veel over kon leren. Kennis verdiepen en verbreden zit in mijn DNA, dus daar word ik enthousiast van. Het behalen van dit examen (65 vragen/scenario's in max 130 minuten) stimuleert dan ook om andere certificaten van Amazon te gaan behalen, zoals Certified SysOps Administrator en Certified Developer.

De diensten van Amazon Web Services (AWS) gebruiken we bij Everdune Mobile voor allerlei doeleinden. Als backend-infrastructuur voor mobile apps, maar ook voor andere platformen.

Ik vind het leuk om met mensen te sparren over de mogelijkheden van AWS en/of cloud computing in het algemeen. Dus bel of mail gerust :)


Wil je meer weten over AWS? Lees dan verder in onze gerelateerde artikelen: