App ontwikkelaar Brabant

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Brabant die jou kan helpen met de realisatie van de juiste app voor jouw doelstelling? Of een partner voor het lanceren van jouw app-idee?

Everdune Mobile is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van apps voor smartphone, tablet en andere mobiele devices. Voor iedere doelstelling en elk budget kiezen we een passende oplossing. Ons team van ervaren software architecten en app ontwikkelaars werkt vanuit Breda voor diverse branches, zoals transport & logistiek, agri-food en welzijn.

App ontwikkelaar voor duurzame innovatie

Je kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een app ontwikkelaar. Je wilt bijvoorbeeld een app laten maken waarmee bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Of je hebt een leuk idee om je klanten door middel van een app meer aan je bedrijf te binden. Wat de reden ook is, je wil vernieuwen. 

Everdune is al ruim 10 jaar de app ontwikkelaar in Brabant die anderen helpt met het bouwen en lanceren van vernieuwende diensten. Onze apps en diensten zorgen ervoor dat jouw bedrijf efficiënter kan werken met minder verspilling. Dat is duurzame innovatie en daar willen we ons voor inzetten.

Native apps, cross-platform of webapplicaties

Everdune ontwikkelt native apps, cross-platform apps en web applicaties. Native apps zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaald platform, zoals Apple iOS of Android. Deze apps leveren het beste resultaat voor ieder platform. Er moet dan wel voor ieder platform een app ontwikkeld worden. Soms is een cross-platform techniek daarom efficiënter. Xamarin is zo’n cross-platform omgeving waarmee tegen relatief lage kosten een app gebouwd kan worden voor zowel Android als iOS (iPhone en iPad).

Webapplicaties zijn apps die je gewoon via je browser kunt openen. Gebruikers hoeven dus niets te downloaden in een app store en hebben altijd en overal toegang. Je kunt er zelfs voor zorgen dat men de web app kan gebruiken op verschillende apparaten. Je bent wel afhankelijk van wat browsers precies ondersteunen en dat kan per browser nogal verschillen. Maar voor sommige toepassingen zijn webapplicaties uitermate geschikt.

Verbinding zoeken

Logistiek of persoonlijk; verbinding zoeken is typisch Brabants! Dat is ook één va de expertises van de app ontwikkelaars van Everdune Mobile. Wij ontwikkelen apps die mensen verbinden, op weg helpen en adviseren. Mede door deze verschillende cases hebben wij een brede kennis van app ontwikkeling opgebouwd en kunnen wij voor ieder probleem de juiste oplossing bieden.

Gratis advies met een zachte g

Als je kiest voor Everdune als app ontwikkelaar, dan kies je voor een kennispartner op niveau. Ons team voert niet alleen uit maar denkt echt met je mee. Samen gaan we op zoek naar de beste app of oplossing voor jouw doelstelling. Wil je meer weten? Je bent altijd welkom bij ons in het hart van West-Brabant; Breda!

Liever een afspraak bij jou op kantoor? Geen probleem! Neem contact op en we prikken een datum.