Vloeren van busjes ontwerpen 2.0

Geplaatst door Ralfop 1 oktober 2014

Eerder deze maand hebben we een update uitgebracht voor de Smartfloor Designer iPad app, waarin extra voertuigen, stoelen en liften zijn toegevoegd. Daarnaast past de app nu beter bij de internationale werkzaamheden van Smartfloor, doordat de maatvoering en inhoud afgestemd kan worden op de regio van de gebruiker. Ook is de interface interactiever en slimmer gemaakt. Zo kunnen bijvoorbeeld stoelen ingeklapt worden en draaien liften automatisch naar de kant van de deur.

Smartfloor levert configureerbare lichtgewicht vloeren voor voertuigen bestemd voor personen- en rolstoelvervoer. Deze vloeren bieden de vervoerder flexibiliteit m.b.t. de inrichting en gebruik van zijn voertuig.

Ombouwers gaan met eindklanten om de tafel zitten om hun wensen en eisen te bespreken m.b.t. de vloerindeling van hun voertuig. Zoals waar welke stoelen staan en waar rolstoelen bevestigd kunnen worden.

Met de Smartfloor Designer iPad app kunnen de klanten van de inbouwers/dealers van het Smartfloor vloersysteem vooraf al zien hoe de vloer van een bus ingedeeld kan worden met verschillende soorten stoelen, rolstoelen en liften. Daar is geen duur technisch tekenprogramma meer voor nodig.

Smartfloor Designer 2.0 is beschikbaar in de App Store van iTunes.


Wil je hier meer over weten? Lees dan verder in de gerelateerde artikelen: