NK Junioren: Vrijwilligers in de picture

Geplaatst door Ralfop 1 juli 2016

Dit weekend is er weer veel topatletiek in Breda! Net zoals vorig jaar vindt namelijk de NK atletiek voor junioren (15 t/m 19 jaar) hier plaats en zijn wij erbij als sponsor met een leuke actie voor bezoekers en vrijwilligers.

Op zo’n sportevenement is de aandacht natuurlijk vooral gericht op de atleten op de baan. Terecht! Daar is de actie! Maar soms vergeten bezoekers nog wel eens dat er ook heel veel vrijwilligers nodig zijn om zo’n groot evenement tot een succes te maken. Deze ‘crew’ offert vrije tijd en vakantiedagen op om een Nederlands Kampioenschap neer te zetten waar niet alleen zijzelf, maar ook de atletiekvereniging SPRINT, de gemeente Breda en alle deelnemende atleten heel trots op mogen zijn.

Winactie

Wij vinden dat die vrijwilligers zelf meer ‘in de picture’ mogen staan! Daarom hebben we samen met de organisatie van het NK Junioren een toffe winactie opgezet waar bezoekers en vrijwilligers aan mee kunnen doen. Door als een bezoeker een vrijwilliger vast te leggen op de gevoelige plaat en te delen op social media, kunnen ze allebei een cadeaubon voor de Apple of Google app store winnen.

Wil jij over 7 jaar kunnen zeggen dat je de nieuwe Dafne Schippers of Anouk Vetter in 2016 al hebt gezien in Breda? En tegelijk ook nog eens kans maken op zo’n cadeaubon? Dan moet je zeker dit weekend (1, 2 en/of 3 juli 2016) komen kijken bij atletiekvereniging SPRINT!

Op zoek naar werk, een stage of afstudeeropdracht?

Wij hebben een vacature voor een goede (junior) mobile app en/of backend developer. Solliciteren is vrijwillig, maar de baan is wel echt volwaardig en fulltime!

Binnenkort hebben we ook stage- en afstudeerplaatsen. Neem contact met ons op als je nu al interesse hebt. Samen met jou kunnen we er een echt gepersonaliseerde opdracht van maken!