Frisse nieuwe website

Geplaatst door Ralfop 16 mei 2014

In 5 jaar tijd verandert er veel, niet alleen wat we doen, maar ook wat we mooi vinden. Het was vandaag hoog tijd om de donkere website in de prullenbak te gooien en iets fris ervoor op de plaats te zetten. Een lichte website waarop beter naar voren komt wat we doen en waar we goed in zijn.

Al sinds de oprichting van Everdune hebben we altijd iedereen verteld dat een app vaak niet alleen staat. Het is een klein -maar vaak het meest zichtbare- onderdeel in een geheel van servers, cloud-omgevingen, data-opslag en communicatiestromen. Ook over die onderwerpen hebben we veel kennis in huis en kunnen wij diverse rollen vervullen in de verschillende fases van concept tot oplossing. Wij denken dat met deze website beter te kunnen vertellen. Uiteraard hebben we niet de illusie alles uit te kunnen leggen met een plaatje en tekst, dus kom gerust een keer langs bij ons op kantoor om face-to-face samen wat verder op bepaalde onderwerpen in te gaan.

Onze website heeft misschien stilgestaan, maar wij zeker niet! Afgelopen tijd een aantal leuke en gave nieuwe klanten mogen verwelkomen, waaronder Smartfloor, waarvoor we een iPad app hebben gemaakt voor de dealers en inbouwers van hun vloersystemen voor busjes. Daarnaast zijn we trots dat we sinds dit jaar HUSS en RTL tot onze klantenkring mogen rekenen. We kunnen niet wachten om iedereen te vertellen waar we de afgelopen tijd druk mee bezig zijn geweest, maar daar moeten we nog heel even mee wachten. Blijf onze website en facebook dus in de gaten houden!